fbpx

Dette bør du vite før salgsstarten på Sjøhagen Brygge


Mange er ventet til salgsstart på Sjøhagen Brygge søndag. Her er det viktigste du bør vite før du tar turen.

Merk: Denne artikkelen ble skrevet før Sjøhagen Brygge først kom for salg. Her kan du lese om den fenomenale interessen ved salgsstart. Følg med videre og registrer din interesse for videre utvikling på Sjøhagen!

– Det er ett ord som beskriver interessen nå før salgsstart: Overveldende!

Det uttaler Fredrik Thoring ved Meglergaarden, som står for salget av leilighetene og rekkehusene på Sjøhagen Brygge på Kambo. Søndag (12.mai) klokken 14.00 starter salget av boligene, når døren i det nyoppførte visningsenteret åpnes. I forkant har spente kjøpere varslet overnatting for å sikre seg best plass i køen.

Se 3D- og område-bilder fra Sjøhagen nederst i denne artikkelen!

I første salgstrinn var det 52 leiligheter, plassert rett på bryggekanten, og 25 rekkehus som åpnes for salg. Det er et bredt spekter av størrelser å velge i.

Mange har alt besøkt tomten

– På den måneden vi har markedsført prosjektet har det vært en enorm aktivitet blant de interesserte, som det er sjelden vi ser i et slikt omfang. Vi ser det på henvendelser vi får på telefon og epost, på hvor mange som allerede har besøkt området fysisk, på listen over interesserte – ja, det er virkelig overveldende, forteller Thoring.

Les også: Velkommen til Sjøhagen Brygge

Salget av boligene vil skje etter først-til-mølla-prinsippet.
– Det vil deles ut kølapper og kjøperne tas deretter inn en og en. Derfor bør du ha satt deg inn i hvilken eller hvilke av boligene du vil ha, og alternativer hvis den eller de ikke er tilgjengelig. Og selvsagt ha kontroll på finansieringen av den eller de som kan være aktuelle å kjøpe, sier Thoring videre.

Sjekk prospekt og boligliste før du kommer

Megleren har følgende råd til de som tar turen til Sjøhagen søndag med interesse for å kjøpe bolig:

– Vær godt forberedt! Se på prospektet før du kommer (se digitalt prospekt her), og vet du at du skal kjøpe så fyll ut tegningsskjemaet for kjøp i forkant (skjema kan lastes ned på denne siden). Ta med finansieringsbevis eller i alle fall detaljer om kontaktperson i banken din som vi kan kontakte, sier Fredrik.

Planen per i dag er at innflytting i leilighetene vil skje tredje kvartal 2021, mens rekkehusene kan flyttes inn i første kvartal 2022. Da vil forøvrig Follo-tunellen etter planen stå klar, og togtiden til Oslo S være nede i kun 32 minutter.

Les også: Strandstasjonen Kambo – 32 minutter fra Oslo S 

 

Registrer deg som interessert for å motta nyhetsbrev her:

    JEG ER INTERESSERT I: REKKEHUSLEILIGHET

    Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden. StudioGeist og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.


     

    Se bilder og 3D-illustrasjoner her (slide til side om du er på mobil):