fbpx

38 nye leiligheter kommer på Sjøhagen Brygge


Leve rett ved sjøen, i ny flott leilighet med bare 400 meter til toget? Endelig kan Sjøhagen Brygge på Kambo gi enda flere sjansen når 38 nye leiligheter kommer for salg på sensommeren.

– Vi har gledet oss til dette, og endelig er det altså klart. Det var mange som ikke fikk kjøpt da vi lanserte første leilighetsbygg for to år siden, så dette trinnet er etterlengtet, sier Mats Måleng i Meglergaarden & Partners. De vil også nå håndtere salget på Sjøhagen Brygge.

Er du ikke allerede registrert som interessert, benytt skjemaet under – så går du ikke glipp av oppdateringer om salgsstarten!

Leilighetene blir fra 34 til 121 kvadratmeter store. Gjennom sommeren ferdigstilles nå de siste detaljene før salgsstart. Nøyaktig dato for det blir bekreftet etter fellesferien, men vil senest være i gang i september.

Akkurat nå er det kun 5 rekkehus igjen i salg, se ledige boliger i vår digitale boligvelger her!

Som registrert interessent vil du være først til å motta ferske oppdateringer om utviklingen frem mot salgsstart. Du får blant annet priser, digitalt prospekt og tilgang til boligvelger når dette er på plass.

Les også: Enorm interesse da Sjøhagen Brygges første leiligheter gikk for salg

 

Registrer din interesse nå og motta nyhetsbrev her:

 

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.