fbpx

Byggearbeidene har startet på Sjøhagen Brygge


– Forvandlingen av området er i gang, smiler Fredrik Thoring fra Meglergaarden. Fra visningssenteret på Sjøhagen Brygge kan han og kollega Linde Renee Pedersen speide ut over det som vil bli et sjeldent bomiljø helt ned mot sjøkanten på Kambo, bare 400 meter fra togstasjonen.
– Her gjør vi både leilighets- og rekkehuskjøpere til strandnaboer! skyter Linde inn mens sollyset gnistrer i sjøen noen meter bak henne.

Rekkehusene går unna

Det er snart et år siden salgsstarten på Sjøhagen Brygge, og over 70 boliger er allerede solgt. Med kun syv rekkehus igjen i første salgstrinn, kommer salgstrinn to av rekkehusområdet for salg nå i mai.

– Området er så sjønært at vi kaller dette for et strandtun, og selv om felt 2 ligger litt lenger opp på tunet, vil samtlige boliger ha takterasse med utsyn mot sjøen, forteller Thoring. Størrelsen på rekkehusene varierer fra 125 og 141 kvadratmeter fordelt på gode, gjennomtenkte planløsninger.

Planarbeidet for neste leilighetsbygg er også godt i gang, og salgsstart for dette er ventet en gang etter sommeren.

– Vi omgjør et industriområde til en perle av et bomiljø rett ved vannet; bare forestill deg hvordan sommeren blir med bolig her! Det føles virkelig godt å se at det er full aktivitet på tomten, medgir Thoring.

Les fra salgsstarten: Overveldende interesse da Sjøhagen Brygge åpnet for salg

(teksten fortsetter under bildet)

Nye Sjøhagen på vei

Når vi skriver april 2020 er byggearbeidene i full gang, for både rekkehus og leiligheter. Sprengningsarbeid er gjort, store masser fraktes bort og de første fundamenteringsarbeidene gjøres nå i mai.

Kunne du tenke deg å bo på Sjøhagen Brygge? Registrer deg i skjemaet på forsiden for å bli kontaktet samt motta nyhetsbrev!

Les om det å bo på Sjøhagen Brygge:

Seil, sjø og strand – bryggekos og skjærgårdsliv

Strandstasjonen Kambo – 32 minutter fra Oslo S