fbpx

Eiendomsmegler før salgsstart: – Folk er positive


Interessen for de nye leilighetene på Sjøhagen Brygge har ikke latt vente på seg. Nå gleder megler Mats Måleng seg til å ta i mot interesserte kjøpere. Fire dager på rad holder visningssenteret åpent, på tomta der boligene skal bygges.

– Interessen har vært stor helt siden første byggetrinn ble revet vekk for to år siden. Det var flere som ikke fikk kjøpt i den runden, og har ventet på dette byggetrinnet. I tillegg har flere nye oppdaget Sjøhagen Brygge siden den gang og meldt sin interesse, forteller Måleng.

Sammen med kollegaene i Meglergaarden forbereder han visningshelgen i forbindelse med salgsstart på Sjøhagen Brygge fra 16. – 19. september.

Dette er åpningstidene for salgshelgen på Sjøhagen Brygge

–Folk reagerer positivt på den «nye» formen for salgsstart som innebærer 4 dager med visninger med frist for å levere inn budskjema på ønsket leilighet mandag 20/9 kl.12.  Deretter vil det – om det er flere bud på samme leilighet – inviteres til budrunder. Dette gir kunden bedre tid til å finne riktig leilighet for seg og sine.

Det er mulig levere skjemaer også etter denne tidsfristen, men de havner altså i «2. omgang» av salgsprosessen.

Han har følgende råd til de som vil kjøpe:

– Det kan være lurt å plukke seg ut et par favoritter når det kommer til salgsstarten, dersom ønske nr. 1 skulle ryke i budrunden. Det viktigste å huske på er å levere inn et budskjema før mandag 20/9 kl. 12 – da stenger salget frem til alle innleverte skjemaer er avklart.

Priser og boligvelger finner du her!

Interessen for å flytte inn på Sjøhagen Brygge kommer fra både lokale trakter og fra storbyen.

Eiendomsmegler Mats Måleng i Meglergaarden
Eiendomsmegler Mats Måleng i Meglergaarden

– Det er en god kombinasjon av interesserte fra Oslo-regionen og mer lokalt her i Mosse-distriktet. Noen er ferdig med hus og hage og vil over til nye nytt ved vannet. Andre vil ut av Oslo-gryta og ha et roligere liv, og ser at de kan ha en fin reiseavstand til jobben når togstasjonen her er 400 meter å gå til.

– Med Follotunellen klar er Oslo S kun tar drøye halvtimen unna, og det lokker mange, forteller Måleng.

Få med deg detaljene om hvordan kjøpsprosessen foregår her!