fbpx

Overveldende interesse da Sjøhagen Brygge åpnet for salg


Mai 2019: De ivrigste overnattet i to netter for å komme først i køen. 43 boliger ble revet unna på under to timer da Sjøhagen Brygge hadde salgsstart.

Sola skinte og det var nydelig vårvær da salget av rekkehusene og leilighetene på Sjøhagen Brygge endelig startet søndag 12. mai. Da klokka klang 14.00 kunne de første kjøperne juble over å ha sikret seg sine nye boliger.

 

43 boliger solgt på under to timer

Meglergaarden, som står for salget av boligene, hadde kalt ut samtlige ansatte på jobb etter en enorm interesse i forkant som varslet om storinnrykk på Sjøhagen. Allerede fredag morgen – over to døgn før salgsstarten – var de første på plass for å sikre seg best plass i køen. Syv kjøpere overnattet fra fredag til lørdag, og vel 20 gjorde det samme natten etter.

Les Moss Avis sin artikkel fra salgsstarten her! (krever abonnement)

– Jeg har holdt på i 42 år med å selge boliger, men aldri opplevd maken til dette, kunne megler Fredrik Thoring i Meglergaarden konstatere. Siste kjøper for dagen var ferdig en time og tre kvarter etter at salget hadde åpnet, og da kunne Thoring telle opp 40 solgte leiligheter og tre solgte rekkehus.

 

Se hvilke boliger som er ledige i Boligvelgeren

Med åpen visning hver søndag kl. 13 ut mai og juni, samt mulighet for å booke egen visningstid, vet meglerne at salget vil fortsette i de kommende uker. I vår interaktive Boligvelger (klikk for å utforske) kan du se hvilke boliger som fortsatt er tilgjengelig for kjøp.

Samtlige rekkehus har egen, vestvendt takterrasse og flere av kjøperne søndag var glade for å finne et alternativ som kombinerte nærheten til sjøen med gåavstand til toget – som kun vil ta 32 minutter når Follotunnellen står klar omtrent samtidig med innflytting i 2021.

 

Se prospekt, prisliste og neste visning for Sjøhagen Brygge her!

 

Registrer deg som interessert for å motta nyhetsbrev her:

    JEG ER INTERESSERT I:

    REKKEHUSLEILIGHET

    Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden. StudioGeist og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.