fbpx

Siste sjanse: Kun to ledige rekkehus igjen på Sjøhagen Brygge!


Disse innflyttingsklare rekkehusene ligger på Strandtunet, med sti ned til stranden og kort vei opp til togstasjonen. Alle rekkehusene har vestvendte takterrasser og er perfekt for barnefamilien.

Velkommen til våre innflyttingsklare rekkehus på Sjøhagen Brygge. Under bildekarusellen ser du rekkehusene som akkurat nå er tilgjengelige. På visning kan du komme inn og se ferdig bolig – rett i sjøkanten med en idyllisk beliggenhet, kun en drøy halvtime med tog fra Oslo S.

Det er verdt et besøk i seg selv - bare se her:

Kontakt gjerne megler Mats Måleng direkte på telefon 977 19 559, eller via mail (klikk på knappen under) for å avtale egen visning. Med kun tre leiligheter igjen anbefaler vi å ta kontakt raskt.

Se ferske bilder fra en av de innflyttingsklare rekkehusene på Sjøhagen – klikk for å se flere bilder:

rekkehus_28_kjøkken_4

Rekkehus A4

Romslig rekkehus med vestvendt takterrasse og kort vei til stranden. En av boligene med kortest gangvei til togstasjonen!
Pris: 7.100.000,- + omk.

A4

Rekkehus C1

Rekkehus på enden av rekke, med vestvendt takterrasse og kort vei til stranden.
Pris: 7.150.000,- + omk.

C1

På Sjøhagen Brygge har det allerede flyttet inn mange fornøyde familier i rekkehusene. Her kan du se historien til to av barnefamiliene som flyttet fra Oslo til Sjøhagen Brygge: Rekkehus på Sjøhagen Brygge – pefekt for barnefamilien!

 

 

Registrer din interesse og bli kontaktet av megler via skjemaet:

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.