fbpx

Flytt nå: Kun tre ledige rekkehus igjen på Sjøhagen Brygge!


Disse innflyttingsklare rekkehusene ligger på Strandtunet, med sti ned til stranden og kort vei opp til togstasjonen. Alle rekkehusene har vestvendte takterrasser og er perfekt for barnefamilien.

Velkommen til våre innflyttingsklare rekkehus på Sjøhagen Brygge. Under bildekarusellen ser du rekkehusene som akkurat nå er tilgjengelige. På visning kan du komme inn og se ferdig innredet bolig – rett i sjøkanten med en idyllisk beliggenhet, kun en drøy halvtime med tog fra Oslo S.

Kontakt gjerne megler Mats Måleng direkte på telefon 977 19 559, eller via mail (klikk på knappen under) for å avtale egen visning. Vi har også visninger hver torsdag kl 18:15-19:15, men med kun tre leiligheter igjen anbefaler vi å ta kontakt raskt.

Se ferske bilder fra en av de innflyttingsklare rekkehusene på Sjøhagen – klikk for å se flere bilder:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Se rekkehusenes beliggenhet i vår digitale boligvelger her!

 

 

Rekkehus A4

Romslig rekkehus med vestvendt takterrasse og kort vei til stranden. En av boligene med kortest gangvei til togstasjonen!
Pris: 7.100.000,- + omk.


 

Rekkehus C1

Rekkehus på enden av rekke, med vestvendt takterrasse og kort vei til stranden.
Pris: 7.150.000,- + omk.


 

Rekkehus E1

Rekkehus på enden av rekke, med vestvendt takterrasse og kort vei til stranden.
Pris: 7.150.000,- + omk.

 

På Sjøhagen Brygge har det allerede flyttet inn mange fornøyde familier i rekkehusene. Her kan du se historien til to av barnefamiliene som flyttet fra Oslo til Sjøhagen Brygge: Rekkehus på Sjøhagen Brygge – pefekt for barnefamilien!

Sjekk også ledige leiligheter med innflytting i mai på Bryggepromenaden 1, eller flere nye leiligheter som kommer på Bryggepromenaden 2 – med innflytting andre kvartal 2023.

Bruk knappene og utforsk leilighetene på Sjøhagen Brygge; når er du klar til å flytte til et liv ved sjøen?