fbpx

Her er priser og boligvelger for Bryggepromenaden 2 på Sjøhagen Brygge


Nå kan du studere prisliste og boligvelger for det nye byggetrinnet på Sjøhagen Brygge, midt mellom Son og Moss. 38 nye leiligheter i Bryggepromenaden 2 er salg nå.

Når salget av de nye leilighetene på bryggekanten på Sjøhagen Brygge åpner, kan man velge blant et bredt utvalg av leiligheter. Størrelsene ligger fra 34 til 121 kvadratmeter, og prisene fra 2.490.000,- til 11.990.000,- pluss omkostninger.

Nå er ny digital boligvelger klar, hvor du kan klikke deg rundt og finne aktuelle leiligheter som passer deg. Oppdatert prisliste finner du på samme side:

Her finner du digital boligvelger for Sjøhagen Brygge!

Bryggepromenaden 2 på Sjøhagen Brygge er det andre leilighetsbygget med fantastisk beliggenhet rett på bryggekanten – og bare 400 meter fra togstasjonen på Kambo. Dermed har man et unikt utgangspunkt for både et idyllisk liv ved sjøen, og enkel vei til hovedstaden. Med ferdigstilt Follobane i 2022, blir reisetiden kun 32 minutter til Oslo S.

Se illustrasjonene fra de nye leilighetene her!

Flytte inn snarlig?

Har du behov for å flytte inn allerede denne våren eller sommeren, eller ønsker mer plass? Da kan du finne løsningen i et lite utvalg leiligheter eller rekkehus fra første byggetrinn på Sjøhagen Brygge. Noen er allerede innflyttingsklare nå, så ta kontakt med megler for mer informasjon og visning:

Se ledige leiligheter og rekkehus fra første byggetrinn her!