fbpx

Her er priser og boligvelger for Bryggepromenaden 2 på Sjøhagen Brygge


Nå kan du studere prisliste og boligvelger for det nye byggetrinnet på Sjøhagen Brygge, midt mellom Son og Moss. 38 nye leiligheter i Bryggepromenaden 2 er salg i fra 16. september.

Når salget av de nye leilighetene på bryggekanten på Sjøhagen Brygge åpner, kan man velge blant et bredt utvalg av leiligheter. Størrelsene ligger fra 34 til 121 kvadratmeter, og prisene fra 2.490.000,- til 11.990.000,- pluss omkostninger.

Nå er ny digital boligvelger klar, hvor du kan klikke deg rundt og finne aktuelle leiligheter som passer deg. Oppdatert prisliste finner du på samme side:

Her finner du digital boligvelger for Sjøhagen Brygge!

Merk deg prosessen rundt salgsstarten, som foregår med fire visningsdager på tomta. Mandag 20. september klokken 12 er det budfrist på leilighetene, som deretter behandles av meglerteamet.

Alle detaljer om hvordan salget foregår finner du her!

Dette er åpningstidene for salgshelgen på Sjøhagen Brygge

Bryggepromenaden 2 på Sjøhagen Brygge er det andre leilighetsbygget med fantastisk beliggenhet rett på bryggekanten – og bare 400 meter fra togstasjonen på Kambo. Dermed har man et unikt utgangspunkt for både et idyllisk liv ved sjøen, og enkel vei til hovedstaden. Med ferdigstilt Follobane i 2022, blir reisetiden kun 32 minutter til Oslo S.

Se illustrasjonene fra de nye leilighetene her!