fbpx

Nå er nye rekkehus på Sjøhagen Brygge i salg


Da Sjøhagen Brygge ble åpnet for salg tidlig på sommeren 2019, kunne man velge blant 25 rekkehus i tillegg til leilighetsbygget. Med supert driv i salget er også felt 2 nå åpnet for salg. Det betyr at Meglergaarden nå kan presentere 21 nye rekkehus i tillegg til de få som fortsatt er i salg fra felt 1!

Se rekkehusene og området i vår digitale boligvelger her!

Arkitetene i MER Arkitektur har med disse rekkehusene skapt en serie attraktive og ikke minst særpregede boliger med en fabelaktig beliggenhet helt ned mot sjøen. Godt uttenkte planløsninger, alle over tre plan, gir muligheten for en smart utnyttelse som ikke minst passer småbarnsfamilier svært godt.

Nabo til sol og strand

Arkitekturen er også preget av å være nabo til sjø, sol og strand: Sydvestvendte fasader, solrike takterrasser og spennende, middelhavsinspirerte farger. Det er forøvrig lagt mye arbeid i plassering av rekkehusene slik at hvert enkelt får utsyn mot sjøen.

Flere søndager i mai og juni blir det visning på Sjøhagen, hvor et informativt visningssenter er oppført i sjøkanten. Du kan også kontakte megler for egen tid, og registrere deg nederst på denne siden for å motta nyhetsoppdateringer om prosjektet.

Alle får takterasse og utsyn mot sjøen

Over 70 boliger er allerede solgt, fordelt på leiligheter og rekkehus, og byggearbeidene på tomta er allerede i gang. Innflytting er stipulert til høsten 2021 og sammenfaller godt med den planlagte ferdigstillingen av Follo-banen som får transporttiden til Oslo S ned i praktiske 32 minutter.

– Området er så sjønært at vi kaller dette for et strandtun. Selv om felt 2 ligger litt lenger opp på tunet, vil samtlige boliger ha takterasse med utsyn mot sjøen, forteller Fredrik Thoring i Meglergaarden.
– Det er virkelig et sjeldent godt boligprosjekt, dette, og vi opplever stadig større oppmerksomhet – noe som jo ikke er å undres over; dette blir et fantastisk sted å bo!

Størrelsen på rekkehusene varierer fra 125 og 141 kvadratmeter fordelt på gode, gjennomtenkte planløsninger.

Se rekkehusene og området i vår digitale boligvelger her!

Populært boligområde

En sjeldent god plassering nær både sjø og natur er jo en flott ting alene, men når du kombinerer dette med gangavstand til togstasjonen som tar deg til Oslo på en drøy halvtime, begynner det virkelig å bli forståelig at Sjøhagen Brygge er så ettertraktet som det hele tiden har vært.

Planarbeidet for neste leilighetsbygg er også godt i gang, og salgsstart for dette er ventet en gang etter sommeren.

Les mer om området du bor i på Sjøhagen her:

Strandstasjonen Kambo – 32 minutter fra Oslo S

Friluftsliv med utgangspunkt fra Sjøhagen Brygge

Registrer deg som interessert for å motta nyhetsbrev her:

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.