fbpx

Prisøkning fra 1. februar 2021 på rekkehusene


Fra 1. februar reguleres prisene på rekkehusene på Sjøhagen Brygge med fem prosent. Det betyr at du kan spare en fin sum på å slå til på boligdrømmen nå i januar.

Over halvparten av rekkehusene på Sjøhagen Brygge er allerede solgt, men fortsatt er det i skrivende stund 11 familietilpassede boliger igjen på det nye boligparadiset på Kambo. Idyllisk plassert mellom Son og Moss ligger det nye boligområdet som nå er under oppføring. Ettersom prisene har vært uforandret siden salgsstart, vil de bli regulert til nye satser fra februar 2021.

– Opprinnelig pris gjelder ut januar, og de som signerer kjøpekontrakt da vil få opprinnelig pris før prisoppgangen slår inn, forteller megler Mats Måleng i Meglergaarden & Partners.

SE VIDEO HER: Derfor velger Oslo-familiene å bosette seg på Sjøhagen Brygge

Prisene i dag ligger fra 6 250 000 til 6 825 000 kroner. Samtlige har egen sydvest-vendt takterasse med svært gode solforhold. Med utsyn over Oslofjorden og kun en kort spasertur ned til stranden, er beliggenheten midt i blinken for en barnefamilie som liker nærheten til natur, strand og vann. De nye prisene blir oppdatert i boligvelger og dokumenter fra 1. februar.

Gå til Digital boligvelger nå og se hvilke rekkehus som kan passe deg!