fbpx

Salgsstart 16. september: Dette må du vite før det braker løs


Datoen er endelig satt: Torsdag 16. september slippes 38 nye leiligheter med beliggenhet rett på bryggekanten på Sjøhagen Brygge – midt mellom Son og Moss. Det er også verdt å merke seg at salgsprosessen vil foregå litt annerledes enn ved første byggetrinn.

Da første leilighetsbygg på Sjøhagen Brygge ble sluppet i 2019 var interessen overveldende. De ivrigste overnattet i flere døgn på tomten og 40 boliger var solgt etter de to første timene.

– For å skape mer ro rundt salget vil det nå være en salgs- og visningshelg fra torsdag 16. september. Der kan man kan legge inn bud med utgangspunkt i en fastsatt minstepris på den leiligheten man ønsker å kjøpe. Mandag 20. september klokken 12.00 stenger vi muligheten for å legge inn bud, og de påfølgende dagene vil meglerteamet ta for seg budene som har kommet. Er det flere som ønsker samme leilighet, åpnes det for budrunde på hver enkelt av disse, forklarer Mats Måleng i Meglergaarden. Som tidligere er det de som håndterer salget av leilighetene på Sjøhagen Brygge.

Detaljerte priser, boligvelger og plantegninger finner du her!

Leilighetene vil være fra 34 til 121 kvadratmeter store, med priser fra 2.390.000,- til 11.990.000,- pluss omkostninger.

Se illustrasjoner av leilighetene her!

Her kan du lese prospektet digitalt!

Alle som er registrerte som interesserte mottar epost hver gang nye detaljer er klart. Er du ikke registrert kan du gjøre dette lenger ned i artikkelen.

Visnings- og salgshelg 16.-19.september

På tomta på Sjøhagen Brygge kan man i visningshelgen få nærmere inntrykk av både området og beliggenheten som ligger vakkert til ved fjorden, helt i sjøkanten. I disse dager bygges både rekkehus og leiligheter på området, som vil være klare til innflytting i 2022. Visningssenteret på tomta er også et godt sted å orientere seg om de ulike leilighetene i det nye bygget som kommer for salg.

– Vi registrerer stor interesse rundt disse leilighetene, og ønsker alle hjertelig velkommen til visningssenteret og tomta gjennom de fire åpne dagene etter salgsstart, forklarer Måleng.

PS! Bygget som nå kommer for salg, vil få navnet Bryggepromenaden 2. Bygget som ble utsolgt allerede i 2019 er døpt Bryggepromenaden 1, mens rekkehusene omtales som Strandtunet.

 

Registrer din interesse nå og motta nyhetsbrev her:

 

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.