fbpx

Bryggepromenaden 2

Rett på bryggekanten på idylliske Sjøhagen Brygge, midt mellom Son og Moss, med 38 nye leiligheter. Noen få leiligheter er ennå tilgjengelige, innflytting i juni/juli denne sommeren. Kontakt megler for visning og mer informasjon: 69 20 25 50

EGEN VISNING? KONTAKT MEGLERGAARDEN!

Bryggepromenaden 2 på Sjøhagen Brygge er andre byggetrinn i transformasjon fra et tidligere industriområde til en ny, stasjonsnær bydel på Kambo.

Dette leilighetsbygget består av tilsammen 38 leiligheter fordelt på 2 bygg, med en sammenhengende 1. etasje. Leilighetene som fortsatt er tilgjengelige er fra 88 til 115 kvadratmeter, priser fra 5.490.000,- til 7.790.000,- + omk.

Boligvelger

Dokumenter

Prospekt

Meld interesse

Salget er i gang!

Tilgjengelige leiligheter selges nå etter førstemann til mølla-prinsippet. Se boligvelger eller kontakt megler for mer om hvilke boliger som er tilgjengelige.

Avtal gjerne visning med megler på tomta på Sjøhagen Brygge. Her kan man få nærmere inntrykk av både det fantastiske området og beliggenheten som ligger vakkert til ved fjorden, helt i sjøkanten.

Prospekt Bryggepromenaden 2

Meld din
interesse her

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

Kontakt våre meglere om Sjøhagen Brygge

Andreas Thoring
Andreas Thoring
Eiendomsmegler MNEF
Tel: 918 21 500
E-post
Mats Måleng
Mats Måleng
Eiendomsmegler MNEF
Tel: 977 19 559
E-post