fbpx

Bryggepromenaden 2

Rett på bryggekanten på idylliske Sjøhagen Brygge, midt mellom Son og Moss, kommer nå 38 nye leiligheter. Salget av Bryggepromenaden 2 er nå i gang!

Bryggepromenaden 2 på Sjøhagen Brygge er andre byggetrinn i transformasjon fra et tidligere industriområde til en ny, stasjonsnær bydel på Kambo.

Dette leilighetsbygget består av tilsammen 38 leiligheter fordelt på 2 bygg, med en sammenhengende 1. etasje. Leilighetene er fra 34 til 121 kvadratmeter store, med priser fra 2.390.000,- til 11.990.000,- pluss omkostninger.

Boligvelger

Dokumenter

Prospekt

Meld interesse

Slik foregår salget

Salget er i gang, første budrunde bearbeides nå.

Leiligheter som er tilgjengelige etter denne gjennomgangen, åpnes for salg igjen. Det er mulig å legge inn bud nå, som behandles fortløpende etter de som ble levert innen fristen 20.september kl 12.00.

Avtal gjerne visning med megler på tomta på Sjøhagen Brygge. Her kan man få nærmere inntrykk av både området og beliggenheten som ligger vakkert til ved fjorden, helt i sjøkanten.

Prospekt Bryggepromenaden 2

Meld din
interesse her

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

Kontakt våre meglere om Sjøhagen Brygge

Andreas Thoring
Andreas Thoring
Eiendomsmegler MNEF
Tel: 918 21 500
E-post
Mats Måleng
Mats Måleng
Eiendomsmegler MNEF
Tel: 977 19 559
E-post