fbpx

Sjøhagen Brygge – så nært til så mye


Sjøhagen Brygge ligger landlig, fredelig og vakkert.

Samtidig er du sentralt plassert i forhold til en effektiv hverdag når dagligdagse gjøremål og plikter står på timeplanen. Barnehage og skole er en del av nærmiljøet. Her bruker du heller ikke mange minuttene fra skjærgård, frodig kystnatur og strand, til ferskvaredisk, kjøpesenter, bytur eller sågar europavei strake veien til kontinentet.

Barnehage: 290 m / 4 min til fots
Skole: 1,9 km / 7 min på sykkel
Butikk: 550 m / 2 min på sykkel
Kjøpesenter (Mosseporten): 5,7 km / 8 min i bil
Moss sentrum: 6,3 km / 9 min i bil
Son sentrum: 6,1 km / 9 min i bil
Marka: 1,8 km / 6 min på sykkel
E6, nærmeste påkjøring: 5,1 km / 6 min i bil.

Les mer: Seil, sjø og strand – bryggekos og skjærgårdsliv

Se prospekt, prisliste og neste visning for Sjøhagen Brygge her!