fbpx

Strandstasjonen Kambo – 32 minutter fra Oslo S


Å pendle er et av livets mange kompromisser. Det repeterende pendel-svinget mellom arbeidsplass og hjemmets lune favn er en øvelse så mange av oss ser på som en naturlig del av hverdagen til tross for at de fleste ønsker å være det foruten.

Derfor er det ikke rart at pendlerforholdene rekker høyt opp på listen ved valg av bolig for de som har dette som sin del av hverdagen. I kombinasjon med å kunne bo på bryggekanten med utsikt over Oslofjorden, gjør dette de nye boligene på Sjøhagen Bygge interessante for mange – både fra lokalområdet og lenger unna.

Se listen her: Sjøhagen Brygge – så nært til så mye

 

KAMBO-OSLO: SOM Å BO I STOR-OSLO

Sjøhagen Brygge ligger i en rett akse og knappe 400 meter fra Kambo stasjon. Med det nye dobbeltsporet, som vil stå klart i tide for innflytting, er reisetiden til Oslo S helt nede 32 minutter. Det er konkurransedyktig med en mengde pendlersituasjoner godt innenfor bygrensene til Oslo. I tillegg gjør den svært korte avstanden fra bolig til påstigning deg uavhengig av bil eller annen mellomstransport. Hyppige avganger gir også en komfortabel frihet og fleksibilitet i en skiftende og variert arbeidshverdag. Med dette i tankene er det helt på sin plass å vurdere en bygård i Oslo opp mot strandbolig på Sjøhagen Brygge – nærheten til effektive kommunikasjonsårer beholder du uansett.

 

BYTT BYPULS MED SKJÆRGÅRDSPULS – PÅ 32 MINUTTER

Kambo stasjon er for strandnabo å regne. Her er avstigning nærmest i sjøkanten, og skjærgårdsbris en del av opplevelsen pendleropplevelsen. Det gjør noe med deg å forlate en myldrende travel hovedstad når arbeidsdagen er over, bare for en drøy halvtime senere lande mykt ved fjorden hvor du praktisk talt er hjemme når du trår på perrongen samtidig som du kjenner havbrisen hilse deg velkommen hjem.

Se prospekt, prisliste og neste visning for Sjøhagen Brygge her!

 

Registrer deg som interessert for å motta nyhetsbrev her:

    JEG ER INTERESSERT I:

    REKKEHUSLEILIGHET

    Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden. StudioGeist og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.