fbpx

Velkommen til Sjøhagen Brygge


Velkommen til fredelig kystidyll på bryggekanten på Sjøhagen Brygge, 400 meter fra toget.

Det er med stor glede og entusiasme vi presenterer de 52 første leilighetene på Sjøhagen Brygge (oppdatert: disse er nå utsolgt, men neste leilighetstrinn er under planlegging!). En beliggenhet uten sidestykke i sitt distrikt gjør dette til svært attraktive boliger med kvaliteter det er langt mellom: Vestvendt beliggenhet og fantastiske solforhold. Fabelaktig plassering rett på bryggekant. Spennende arkitektur og en strandsone som nærmest kryper inn mellom bygningskroppene.

Med spennende rekkehus, nydelig beliggende på strandtun, finner du kystidyll og skjærgårdslivet bare 400 meter fra toget på Sjøhagen Brygge. Her ser du oversikt over avstand til viktige punkter!

Dette elegante boligfeltet byr på totalt 46 enheter, samtlige med takterrasser og utsikt i kombinasjon med nydelig, vestvendt beliggenhet. 25 av disse finner du i første salgstrinn.

Mye av det du trenger rett i nærheten: Sjøhagen Brygge – så nært til så mye

Her blir du en del av kystnaturen, med det vakre friområdet mellom boligfelt og strandkant som på en naturlig måte visker ut skillet mellom hage, tun og strand.

Sjøhagen Brygge handler om bølgeslag og skjærgård. Strand og lyse sommernetter. Spennende og skiftende årstider i takt med havet – og ikke minst den sjeldne tilgjengeligheten som gjør at skjærgårdslivet kan kombineres med en spennende og aktiv arbeidshverdag.

Velkommen til Sjøhagen Brygge!

 

Registrer deg som interessert for å motta nyhetsbrev her:

    JEG ER INTERESSERT I:

    REKKEHUSLEILIGHET

    Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden. StudioGeist og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.