Visningshelg for rekkehus på Sjøhagen Brygge – meld deg på her


Søndag 25. oktober inviterer Meglergaarden til spesialvisning på Sjøhagen Brygge for interesserte boligkjøpere. Dagen før kan de som allerede har kjøpt sitt nye hjem på Sjøhagen ta turen.

I samarbeid med entreprenør åpner vi for å se innsiden av rekkehusene som nå er under oppføring. Her bor du på strandtun – under 400 meter fra togstasjonen på Kambo!

 

Husk forhåndspåmelding: Her melder du deg på visningshelgen!
Mottar du ikke vårt nyhetsbrev med oppdateringer om utviklingen på Sjøhagen Brygge? Registrer deg som interessert i skjemaet nederst på denne siden, så får du nyhetene først på din epost!

 

Se ledige boliger her i vår digitale boligvelger!

 

Til deg som allerede har kjøpt:

De som allerede har kjøpt rekkehus på Sjøhagen Brygge har visningstid LØRDAG 24. OKTOBER, MELLOM KL 13 og 15.

 

Visningen søndag 25. oktober fra klokken 13 til 15 er forbeholdt interessenter som ikke har kjøpt. 

 

Vi ber alle som vil ta turen melde seg på så snart som mulig her: Klikk her for å registrere påmelding for deg/dere!

 

 

Visning etter avtale utenom visningshelgen

Grunnet sikkerhetshensyn og øvrig tilpasning er det kun på denne visningshelgen det er mulig å komme på innsiden av rekkehusene. Ellers gjennom vinterhalvåret går vi nå over til visning etter avtale med megler – det er ikke faste visningstider utenom helgen 24./25. oktober.

Ring megler Mats Måleng på telefon 977 19 559 for å avtale egen tid!

Sniktitt før visningen: Her er status fra byggeplassen fra august (film åpnes i Facebook)

Skal du kjøre til Sjøhagen, kan du bruke Kulpeveien 23, på Kambo, som adresse å plotte inn på GPS. Parkering henvises det til på området.

 

OBS! Prisøkning fra nyttår

Utbygger har varslet en prisøkning på rekkehusene fra og med 1. januar 2021, for usolgte boliger. Vi kommer tilbake med justert prisliste nærmere nyttår.

 

Registrer deg som interessert for å motta nyhetsbrev her:

JEG ER INTERESSERT I: REKKEHUSLEILIGHET

Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden. StudioGeist og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.