fbpx

Personvernerklæring

Nettstatistikk
Sjøhagen Brygge samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettsiden: sjohagenbrygge.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som benyttes til forbedring og videreutvikling av informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er antall besøkende på ulike sider, lengde på besøket, hvilke nettsteder den besøkende kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Dette betyr at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker. All data slås sammen til en gruppe og behandles aldri individuelt. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første tallgruppene i adressen benyttes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx.

Informasjonskapsler
Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Sjøhagen Brygge benytter seg av informasjonskapsler til å generere statistikk slik at vi kan spore din bruk av nettstedet – men dette gjøres anonymisert.

Lagring og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre brukeren både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Følgende informasjonskapsler brukes på sjohagenbrygge.no:

  • Vår publiseringsløsning (WordPress) plasserer også informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes i forbindelse med innsending av skjemaer, og slettes etter 90 dager.
  • Doubleclick samler informasjon brukt til markedsføring, og lagres anonymt

Kontaktskjema
Via vårt kontaktskjema henter vi navn, e-post-adresse og telefonnummer. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og kun førstnevnte vil benytte seg av informasjonen for å kontakte deg.

Opplysningene gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet. En automatisk e-post blir sendt til e-postadressen kort tid etter registrering.