fbpx

Bo på bryggekanten rett syd for Son: Ledige boliger på Sjøhagen Brygge nå!


Sikre deg leilighet eller rekkehus i sjøkanten bare 400 meter fra perrongen og toget til Oslo (ca 35 min). Du kan faktisk flytte inn i allerede nå på Sjøhagen Brygge!

Over 120 boliger er solgt, og det er kanskje ikke så rart med den unike kombinasjonen av å bo helt på bryggekanten, med umiddelbar nærhet til sjøen – og direkte tilgang på tog til hovedstaden.

De som allerede har flyttet inn er storfornøyde: Les om Anita og Børres nye liv på Sjøhagen her! 

Bruk knappene og utforsk boligene; når er du klar til å flytte til et liv ved sjøen?

Lyst til å sjekke ut beliggenheten med egne øyne?
Kontakt megler Mats Måleng direkte på telefon 977 19 559, eller send mail (klikk på knappen under), og avtal egen visning!

 

På Sjøhagen Brygge har det allerede flyttet inn mange fornøyde familier. Her kan du se historien til to av barnefamiliene som flyttet fra Oslo til Sjøhagen Brygge: Rekkehus på Sjøhagen Brygge – pefekt for barnefamilien!


Klar for å vite mer? Se alle våre reportasjer om Sjøhagen Brygge her!

 

Registrer din interesse og bli kontaktet av megler via skjemaet:

 

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.