fbpx

Jubler over sitt nye liv: Bor i sjøkanten – med gangavstand til toget


Sjøhagen Brygge ble akkurat det sjøparadiset Anita og Børre hadde ønsket seg og sett for sitt indre øye. Nå har de flyttet inn i drømmen sin, i behagelig pendleavstand til Oslo.

Det var Anita som oppdaget stedet etter å ha holdt øynene åpne for en mulighet til å flytte nærmere sjøen – en drøm som hadde vokst seg stadig større i boligen deres i Ski sentrum. Børre var så absolutt med på Anitas drømmerier.

Se boligene som er til salgs akkurat nå på Sjøhagen Brygge: Innflyttingsklare rekkehus eller leiligheter med innflytting i 2023

– Jeg er jo opprinnelig fra Nesodden. Å bo nær sjø og sol er så absolutt en drøm jeg deler, forteller Anitas makker.

Men så var det jobb og pendling, da. Med arbeidsplass i hhv Kolbotn og Oslo, virket mulighetene for bolig ved sjøen og praktisk pendleavstand som en utfordrende kombinasjon for lommeboken. Så fikk Anita nyss om boligprosjektet på Sjøhagen Brygge.

– På den tiden hadde vi hund, og jeg var ikke sen om å ta med meg turkameraten min og sjekke ut stedet, forteller hun.

Dermed var det gjort. Hun falt pladask for sjøperlen.

– Her var muligheten for å bo nærmest i strandkanten – og med bare 400 meter til toget og en drøy halv time til Oslo? Det var nesten for godt til å være sant!, smiler Anita.

Dette var skjærgårdsidyll innenfor rekkevidde både for økonomi og effektiv pendling. Ikke lenge etterpå var kontrakten signert. Deretter var det bare å finne frem tålmodigheten mens de ventet på ferdigstillelse og innflytting. I våres var ventetiden over.

Vil du oppleve Sjøhagen Brygge? Avtal egen tid med megler her!

 

 

 

OPPGRADERT HVERDAG

Nå fryder de seg begge over en bolig som har overgått alle forventninger, og en hverdag som ”går opp” på alle vis.

– Jeg må bare smile når jeg går av toget på Kambo stasjon etter jobb og blir møtt av sjøluften. Derfra rusler jeg hjem til noen fantastisk inspirerende omgivelser, sier Anita. Og starten på dagen er ikke mindre preget av beliggenheten:

– Uansett hvor man bor her på Sjøhagen Brygge er sjøen rundt hjørnet. Det er så forfriskende! Selv var vi tidlig ute og sikret oss en av boligene med sjøutsikt fra stuen – den nyter vi sammen med morgenkaffen, fortsetter hun.

Se rekkehusene som fortsatt er tilgjengelig her!

Finn din nye leilighet på Bryggepromenaden her!

Takterrassen, som alle rekkehusene har, legger også en dimensjon til hverdagen.

– Den koser vi oss masse med allerede og i likhet med alle naboene gleder vi oss ekstra til stundene her når sommeren virkelig setter inn.

Nedenfor den nye boligen deres venter strand, holmer og bølgeskvulp.

– Selv om man bor i så naturskjønne omgivelser, tar det meg altså ikke mer enn 7 trivelige minutter å gå til butikken om det skulle knipe på litt godt til ettermiddagskaffen – jeg har tatt tiden, nemlig, smiler Anita lurt. Det er tydelig at hverdagen har fått mange nye kvaliteter etter flyttingen til Sjøhagen Brygge.

 

 

 

BÅTLIV OG OPPDAGERFERD I NYE OMGIVELSER

Å være sjønabo har også en dobbel betydning for Anita og Børre.

– På sikt blir det jo bryggeanlegg og småbåthavn her, men vi var heldige og fikk båtplass på Kambo Marina som ligger rett ved stasjonen – altså bare 500 meter, forteller Børre.

– Nå krever det minimalt med planlegging og tidsvindu for å kaste loss. Båten er lagt ut, og i sommer skal vi på oppdagelsesferd!

Sjøhagen Brygge ligger midt mellom Moss og Son, sistenevnte er utvilsomt en av de mest populære havnene i indre Oslofjord. Sommerstid er det rene sørlandsstemningen i den lille havnebyen som kan skilte med både spahotell, og trivelige små restauranter.

– Mens vi ventet på å flytte inn var vi ofte og gikk tur her ute, så de nærmeste omgivelsene kjenner vi etterhvert godt. Samtidig har vi masse igjen å utforske. Ikke minst med båten på plass. Det gleder vi oss vanvittig til!, smiler Anita i armkroken til Børre.

Se ledige boliger på Sjøhagen Brygge her – eller registrer din interesse og bli kontaktet av megler via skjemaet:

 

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.