fbpx

Oppdag den ultimate bryggekant-livsstilen bare 32 minutter fra Oslo sentrum – Nye leiligheter under oppseiling!


Sjøhagen brygge, med sin fantastiske beliggenhet i sjøkanten rett syd for Son (se kart nederst på siden), er allerede hjem for mange fornøyde boligkjøpere. Nå kommer neste kapittel i historien til bryggekantprosjektet som ligger bare 400 meter fra stasjonen, og denne gangen introduseres et svært spennende bygg med et rikt utvalg av forskjellige leiligheter.

Følg med i utviklingen og vær den første til å få vite mer - Meld interesse, så holder vi deg oppdatert!

Vi er stolte av å kunne presentere de første illustrasjonene for prosjektet. I de forrige rundene har byggene vekket betydelige begeistring med sin sobre, elegante stil koblet med en middelhavsinspirert fargepalett som er prosjektets signatur. Det anbefales å ta turen for å oppleve effekten av en arkitektur som skaper en lun og inspirerende stemning. Sjøhagen Brygge er stedet hvor trivsel og bo-glede preger hverdagen.

De som allerede har flyttet inn er storfornøyde: Les om Anita og Børres nye liv på Sjøhagen her! 

Registrer din interesse og bli kontaktet av megler via skjemaet:

 

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

 

 

Lyst til å sjekke ut beliggenheten med egne øyne? Kontakt megler Mats Måleng direkte på telefon 977 19 559, og avtal egen visning!