fbpx

Kjøperne på Sjøhagen Brygge fikk se mer av rekkehusene


I juni fikk spente rekkehuskjøpere endelig se mer av sine kommende boliger på Sjøhagen Brygge. Meglergaarden inviterte til kjøpervisning, og mange spente tilflyttere tok turen. Når vi skriver starten av juli har vi kun 6 rekkehus igjen for salg.

 

Les også:

> Bo ved sjøen – gåavstand til strand

> Halvtime til Oslo med tog – fem minutter gåavstand til stasjonen

> Barnehage rett i nærheten

 

BLE OVERBEVIST PÅ FØRSTE BESØK – OG FIKK MED SEG VENNER

Kjøpervisning på rekkehusene på Sjøhagen Brygge juni 2021

– Det er så mange som har vist stor begeistring. Utrolig hyggelig med så fine tilbakemeldinger og at det er så bra respons, fortalte Christian Müller fra Meglergaarden til bolignyttmoss.no. Han var med og tok imot mange av de besøkende på tomta på besøksdagen.

Selv om det fortsatt er byggeplass på stedet, har man kommet langt i arbeidet med å ferdigstille rekkehusene – som har innflytting på nyåret.

Kjøpervisning på rekkehusene på Sjøhagen Brygge juni 2021

I høst møtte vi Oslo-paret Mona og Sandy, som er blant de som har kjøpt – og overbeviste ytterligere ett vennepar om å slå følge til Sjøhagen Brygge. Under kan du se videoen fra de var på en tidligere visitt på Sjøhagen for å ta byggene nærmere i øyesyn under byggeperioden.

Se videoreportasjen her (artikkelen fortsetter nedenfor videoen):

 

FANTASTISK BELIGGENHET PÅ STRANDTUN

Kjøpervisning på rekkehusene på Sjøhagen Brygge juni 2021

Samtlige av de totalt 46 rekkehusene på Sjøhagen Brygge har sydvest-vendt takterasse med svært gode solforhold. Med utsyn over Oslofjorden og kun en kort spasertur ned til stranden, er beliggenheten midt i blinken for en barnefamilie som liker nærheten til natur, strand og vann.

Kombinert med 450 meter til perrongen på Kambo stasjon er prikken over den berømte i’en satt: Når den nye Follo-strekningen er klar, omtrent samtidig med innflytting, er reisetiden til Oslo nede i 32 minutter (Vys anslag).  Kjøpervisning på rekkehusene på Sjøhagen Brygge juni 2021

 

Se tilgjengelige rekkehus her i vår boligvelger!

 

Ta en tur og se? Ring megler Mats Måleng på telefon 977 19 559 for å avtale egen visningstid!

 

Registrer din interesse nå og motta nyhetsbrev her:

 

Som interessent vil du få oppdateringer med nyhetsbrev og kan bli kontaktet av Meglergaarden. Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun megler og samarbeidende markedsbyrå har tilgang til opplysningene. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.

 

Vil du vite mer om livet på Sjøhagen?
Se alle våre reportasjer om Sjøhagen Brygge her!