fbpx

Tre gode grunner til å flytte ut mot sjøen – til Sjøhagen Brygge


Det har skjedd på Aker Brygge. Det har skjedd i Bilbao og Barcelona: De beste tomtene blir gjort om fra industri til boligformål. Nå skjer det også i Moss.

Sjøhagen Brygge ligger midt mellom Son og Moss. Her bygges leiligheter på bryggekanten, og rekkehus med god plass og takterasse.

Det blir som en ny bydel, men med sjøen og naturen som naboer, der selve tomten er på størrelse med Son sentrum. Den presise stedsangivelsen er Kambo, og togstasjonen er en av mange brikker som gjør stedet så attraktivt. Når Follo-banen snart står klar, er togtiden til Oslo kun 32 minutter.

Arkitekturen på Sjøhagen Brygge er tilpasset landskapet, der bygningene er plassert mellom to koller. Jeløya like utenfor gir skjerming for grov sjø, og orienteringen gir svært gode solforhold.

Leilighet på bryggekanten eller rekkehus med god plass?

Foregående byggetrinn på Sjøhagen Brygge vakte stor interesse. Også denne gang – med Bryggepromenaden 2 – har prosjektet tiltrukket seg solid oppmerksomhet. Er du på jakt etter en frontleilighet på brygga med utsikt over sjø og skjærgård har du faktisk fortsatt mulighet til å sikre deg en leilighet med sjeldne kvaliteter.

Sjekk ut: Tilgjengelige leiligheter finner du her i den digitale boligvelgeren.

 

 

Går du med mer umiddelbare flytteplaner og ikke minst er på jakt etter litt større plass, bør du virkelig vurdere et av de 5 rekkehusene som fortsatt er til salgs. Disse har en fabelaktig beliggenhet på strandtunet vårt, samtlige med takterrasse. De passer perfekt for den som vil kombinere det å bo ved stranden med svært kort vei til stasjon og behagelig pendleavstand til hovedstaden.

Kontakt megler idag for informasjon, eller for å besøke innredet rekkehus på egen visning: Mats Måleng, mob 977 19 559.

Her ser du boligvelgeren for rekkehusene!

Grunn nr. 1: Nærhet til sjøen – og marka

Den friske duften av saltvann, muligheten til å ha båt like utenfor, og samtidig ha marka rett i bakkant. Mange forbinder dette med hytteidyll. Men nettopp den unike muligheten til å bo i slike omgivelser, er noe som gjør at interessen er så stor for Sjøhagen Brygge.

 

Les om Monika som valgte å flytte ut av byen: Valgte seg idyll ved sjøen

Grunn nr. 2: Trendy å flytte ut av Oslo

Den gode togforbindelsen, med Kambo Stasjon bare 400 meter unna, er viktig for mange som kjøper leilighet eller rekkehus på Sjøhagen Brygge.

 

Når den nye Follobanen står klar, blir togturen til Oslo S kortet ned til 32 minutter. Fra leilighetene på Bryggepromenaden 2 er det kun 400 meter til perrongen!

Få med deg en Oslo-fraflytters avskjedsbrev – publisert i Aftenposten!

Grunn nr. 3: Alt i nærheten

I tillegg til å være tett på naturen, blir Sjøhagen Brygge også sentralt plassert i forhold til det meste du trenger i hverdagen. Du får barnehage og skole, dagligvare og togstasjon, apotek og legesenter i nærområdet.

– Sjøhagen Brygge blir som et småskalasentrum i landlige omgivelser, sier Tarjei Leisterud Olsen, prosjektleder for Sjøhagen Brygge fra AT Prosjekt AS.

Av de tekniske kvalitetene, trekker han fram at det blir benyttet bestandige materialer av høy kvalitet, og at oppvarmingen i leilighetene blir med vannbåren varme fra lokale energibrønner.

Sjøhagen Brygge har en fantastisk beliggenhet som bør oppleves. Vi anbefaler deg å avtale tid med megler for et besøk på tomta. Kontakt megler Mats Måleng i Meglergaarden & Partners på telefon 977 19 559 – eller epost maleng@meglergaarden.no

Klikk deg videre for å se mer:

Ferske illustrasjoner av de nye leilighetene på Sjøhagen Brygge

Mer om byggetrinnet, prospekt og kontaktdetaljer her!

Boligvelger Bryggepromenaden 2

Boligvelger rekkehus med 141 kvadratmeter

Artikkelen er opprinnelig produsert av Schibsted Partnerstudio for Sjøhagen Brygge, og senere redigert.