fbpx

Derfor velger Monica å flytte ut av Oslo og til Sjøhagen Brygge


Med utsikt over fjorden, tilgang til marka og kort vei til byen, føler Monica Rodal at hun har trukket vinnerloddet. Da var det verdt å sove i bilen for å sikre seg boligdrømmen på Sjøhagen Brygge.

Denne artikkelen er først publisert og produsert hos Schibsted Partnerstudio. Foto Eik Robert S/VGPS. Oppdatert av Sjøhagen Brygge 18.mai 2020.

 

– Nå er jeg skikkelig glad og fornøyd, sier Rodal i det hun går ut fra visningsenteret med signerte boligdokumenter.

Monica har vært på utkikk etter et nytt sted å bo en stund, men har ikke funnet den perfekte leiligheten i Oslo. Sjøhagen Brygge kunne derimot friste med mye mer enn bare å være en trendy ny bydel på Kambo i Østfold.

Les også: Nye rekkehus på Sjøhagen Brygge er nå i salg!

Leilighetene byr på en eksepsjonell utsikt over sjøen, rekkehusene frister med egne takterrasser med gode solforhold og utsikt, i tillegg til at nabolaget er skapt for seiling, fritidsbåter, badeliv og skjærgårdsidyll.

Her er boligvelgeren på Sjøhagen Brygge – se tilgjengelige boliger!

– Jeg kommer faktisk til å bruke like lang tid fra dør til dør her som jeg gjør nå når jeg bor i Oslo. Her kan jeg velge å kjøre bil eller slappe av på toget mens jeg leser avis på mobilen eller hører på musikk, smiler den lykkelige boligeieren.

Skjærgårdsidyll og rekkehus på Sjøhagen Brygge

Det er ikke ofte at etterspørselen etter boliger er så stor som da Sjøhagen Brygge åpnet visningsenteret 12. mai 2019. Flere var så ivrige og dedikerte interessenter at de valgte å overnatte i biler for å sikre en plass i køen – i flere dager.

– Det var tilfeldig at jeg kjørte forbi, etter at jeg hadde besøkt familien min i området. Jeg skjønte raskt at det blir en lang natt for å kunne sikre meg leiligheten jeg drømte om.

Saken fortsetter under bildet!

 

Meglergaarden opplyste tidlig om at salget kom til å foregå via først-til-mølla-prinsippet, men de hadde aldri forventet at 43 boliger skulle bli utsolgt på under to timer. Men selv om alle leilighetene i første trinn nå er solgt, er det fortsatt mulig å kjøpe rekkehus med skjærgårdsfølelse på Sjøhage Brygge. Og: Neste leilighetsbygg er under planlegging og kan komme for salg noen måneder frem i tid.

Som nummer 21 overnattet Monica i bilen utenfor Sjøhagen Brygge for å være sikker at hun fikk velge akkurat den leiligheten hun hadde sett seg ut.

– Jeg har sett på flere boliger i Oslo og kravene var egentlig ikke så høye. Men det er viktig for meg å være i nærheten av grønne områder på grunn av hunden min. I tillegg ønsker jeg kort vei til byen på grunn av jobb og det sosiale.

Her finner du oversikt over avstander fra Sjøhagen Brygge!

– Leiligheten min ligger i første etasje, og det første jeg kommer til å se når jeg våkner er Oslofjorden, forteller Monica.

Vil bruke like lang tid frem og tilbake til jobb

Mossregionen vokser i enorm fart, og har blitt et meget populært området for Oslo-pendlere. Grensene til Oslo smelter mer og mer, noe som fører til at avstanden mellom kommunene blir mindre. Stadig flere ser fordelene ved å investere i en bolig utenfor storbyen.

Sjøhagen Brygge ligger både kystnært og rolig, men avstanden til bylivet og Oslo S er langt nærmere enn mange tror. Med det nye dobbeltsporet som vil stå klart samtidig med Sjøhagen Brygge, vil reisetiden til Oslo S være 32 minutter.

Registrer din interesse for Sjøhagen Brygge her og blir varslet om utviklingen:

    JEG ER INTERESSERT I:

    REKKEHUSLEILIGHET

    Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden. StudioGeist og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.