fbpx

Vansjø rett i nærheten: Frem med padleårer, fiskestang og campingustyr


På Sjøhagen Brygge bor du midt mellom Son og Moss, med skjærgården som hage, togstasjonen i nabolaget og vakker kystlinje som nærmiljø. Det stopper faktisk ikke der heller. 

I “bakgården” din på Sjøhagen Brygge har du mer enn bare marka: Fabelaktige Vansjø med tilhørende vassdrag i befinner seg i komfortabel nærhet. Ferskvanns-opplevelser av høy klasse venter!

Se videoen fra Vansjø og opplev noen av mulighetene du finner der:


TV2-serien ”Hver gang vi møtes” har gjennom mange sesonger gått sin seiersgang på skjermen. Har du fulgt med vet du at gården hvor opptakene gjøres, ligger ved Vansjøs bredder. Denne vakre innsjøen er kilden til Mossefossen, som renner ut i Mosssundet hvor nettopp Sjøhagen Brygge koser seg i vannkanten med nesen mot vest.

I Vansjø finner du et paradis for såvel sjelero som familiemoro. Et utall av øyer, holmer, sund og viker venter deg. Innsjøen er like vakker og brukervennlig sommer som vinter – mange synes faktisk variasjonen og naturen oppleves aller best når skøyteisen legger seg, eller på ski over frosne flater. Sommerstid er den fantastisk badevennlig og særdeles godt tilpasset utforsking via kano eller kajakk. Det er ikke så rart mange familier forbinder stedet med ferie: Øyhopping i Vansjø kan anbefales på det aller varmeste!

Nevnte vi at Vansjø er blant de mest fiskerike innsjøene i landet?

Klikk her for å se hvilke boliger som er tilgjengelige på Sjøhagen Brygge akkurat nå!

Les mer: Sjøhagen Brygge – så nært til så mye