fbpx

Velkommen til sommervisning på Sjøhagen: Slik lager du en heldagsopplevelse av besøket


Hver søndag kl 13-14 er det sommervisning i boligparadiset Sjøhagen Brygge! Her har du oppskriften på å gjøre visningen til en super sommeropplevelse, på 1, 2 og 3!

Enten du kommer alene, som par eller full familie blir dette en positiv utflukt.

Se video fra sommerdag på Sjøhagen Brygge og området rundt her!

Lenger ned på siden kan du registrere deg som interessert og motta oppdateringer om fremdriften på Sjøhagen Brygge, og her finner du vår digitale boligvelger.

1) Is, skolebrød og sjøbein i nabolaget

 

Mye ligger tilrette for å nyte båtlivet når du flytter til Sjøhagen Brygge. Først og fremst frister fjorden selv med en spennende skjærgård. Det er også planer for bryggeanlegg og gjestebrygge for fritidsbåter på Sjøhagen Brygge. Det skal rett og slett noe til å motstå bøljan blå når du bor såpass nær sjøkanten.

Sjansen er derfor stor for at du vil stifte bekjentskap med Kambo Marina, en av Sjøhagen Brygges nærmeste naboer. Her svinger båtfolket innom og fyller tanken og sørger samtidig for å ta med seg noen enkle bakervarer, drikke og ikke minst iskrem før de navigerer videre på bølgene. Det kan jo du eller dere også gjøre på vei til visning. Marinaen er et av disse stedene hvor tiden synes å gå litt saktere: Rusle bort og sug til deg en real og ærlig atmosfære av båt, brunbarkede båtfolk, sol, brygge, nybakt skolebrød (de er kjent for dem) og is, selvfølgelig  – kanskje blandet med et lett streif av to-takts olje i luften.

Var det noen som nevnte sommer-ved-fjorden-følelse?

 

2) Borte bra, hjemmestranda best!

Fjordbad. Det blir ikke sommer uten! Kulpestranda, rett nedenfor Sjøhagen Brygge, er et yndet badested. En utrolig hyggelig, intim og livlig strand som gir deg en spesiell skjærgårdsfølelse med Kulpeholmen noen svømmetak unna. Akkurat passe langgrunt er det også, slik at det passer for både stor og liten – og badebryggen venter som mål på dypere vann. Kulpe er et populært sted å legge båten på svai, eller fortøye til holmen, så et yrende sommerliv følger stedet. Nyt noen timer her, kanskje med en lett piknikkbag pakket sammen med badetøyet?  På godværsdager står sola inn til langt på kveld, med badegjester helt inn i sene sommerkvelden.

Sommerbadet venter – rett nedenfor din fremtidige bolig!

 

3) Ut å spise. Bokstavelig talt!

Son er stedet som gir deg ekte sørlandsvibber en drøy halvtime fra hovedstaden. Kjent for sine smale gater, hvitmalte skipperhus og lun, maritim atmosfære er det ikke rart at dette er en svært populær sommerhavn. Seilbåtmastene stikker tusen hull i den blå himmelen nede i den generøse gjestehavna, og sommerkvelden er fylt med lyden av hyggelige lag både ombord i båter og langs bryggekantrestaurantene.

Å sette seg til ved en av restaurantene her er en flott avslutning på sommerdagen, men det blir ikke mindre sommer av å ta med seg en pizza, eller kanskje reker og hvitvin, og dingle med bena langs en ledig meter med bryggekant. Hvis været slår til er dette tiden for å være ute, og en varm sommerkveld i Son er en opplevelse som varmer langt ut i frosne vintermåneder.

Forresten; frister det med et siste bad før du vender nesa hjem, er det bare å hoppe uti – havna har egen badebrygge.

I Son finner alle sommeren!

 

Husk! Hver søndag i juli er det visning fra kl 13-14 på Sjøhagen, og passer ikke det kan du avtale egen tid med megler. Her går rekkehusene unna, så planlegg ditt besøk allerede idag!

Les mer om området du bor i på Sjøhagen her:

Strandstasjonen Kambo – 32 minutter fra Oslo S

Friluftsliv med utgangspunkt fra Sjøhagen Brygge

Registrer deg som interessert for å motta nyhetsbrev her:

    JEG ER INTERESSERT I:

    REKKEHUSLEILIGHET

    Vi lagrer dine opplysninger sikkert digitalt, og så lenge salget av Sjøhagen Brygges boliger pågår. Kun Meglergaarden. StudioGeist og The Pitch Reklamebyrå har tilgang til opplysningene, og gis ikke videre til andre aktører. Du kan når som helst melde deg av interessentlisten eller avmelde deg nyhetsbrev på epost ved å følge oppgitt link i nyhetsbrevet.